На гэтай прыродаахоўнай тэрыторыі ўпершыню рэгістравалі гэты від.

«Ястрабіная cава гняздуецца ў тайзе Еўропы і Азіі. Для Беларусі гэта вельмі рэдкі від. Усяго ж у Беларусі гэтую паўночную красуню бачылі каля дзясятка разоў. Але так далёка ў паўднёвай частцы яны яшчэ не адзначалася», — паведамілі ў «Прыпяцкім».

У нацпарку не выключаюць, што рэдкая птушка яшчэ пагасцюе на іх тэрыторыі, і ў аматараў-бёрдвотчараў будзе магчымасць яе ўбачыць і сфатаграфаваць. Ва ўстанове гатовыя дапамагчы з арганізацыяй фотапалявання.

Клас
Панылы сорам
Ха-ха
Ого
Сумна
Абуральна

Хочаш падзяліцца важнай інфармацыяй ананімна і канфідэнцыйна?

0
Боб / Адказаць
28.11.2022
Якая яна сур'ёзная !
0
Как то на лесной опушке клеить стал орёл кукушку... / Адказаць
29.11.2022
Видимо голод не тётка, а то век бы вас не знать ей, красавице северной.
Каб пакінуць каментар, калі ласка, актывуйце JavaScript у наладах свайго браўзеру